Meer informatie 

Meer informatie over prijzen, openingstijden en de mogelijkheden van ons fitnesscentrum kunt u opvragen op telefnr. 030 6018760

 

kinderfysiotherapie - gym

Fitnesscentrum Equator
fitness sport & spel voor kinderen van 5 tot 12 jaar

Sport- en Fitnesscentrum Equator 

kinderfysiotherapie - sport en gameKinderfysiotherapeutisch Centrum Nieuwegein beschikt over een eigen fitnesscentrum, Equator.  Hier geven wij na schooltijd fitness voor kinderen en groepslessen sport en spel. Deze mogelijk om te sporten is ervoor alle kinderen die willen bewegen, of je nu wel of niet goed bent in sport. De kinderen kunnen sporten op hun eigen niveau onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut of sportinstructeur.

Voor de groepslessen Sport en Spel maken we gebruik van uitdagende materialen, die we gebruiken in de circuittraining en de spellen. Ongemerkt wordt er gewerkt aan kracht, conditie, balvaardigheid en evenwicht.

Uniek is dat de fitnessapparatuur gekoppeld is aan computer(spelletjes), bijvoorbeeld onze gamefietsen.  Hierdoor combineer je bewegen en gamen en verbeter je automatisch je conditie. Met een aantal interactieve fitnessproducten activeren wij kinderen op een wijze die zij als fantastisch ervaren.

Gebruik maken van ons fitness centrum

Het is op verschillende manieren mogelijk gebruik te komen maken van ons fitness centrum.

Je kunt individueel lid worden en op daarvoor vrijgehouden uren komen sporten.

We hebben 10 rittenkaarten en jaarabonnementen.

We organiseren voor groepen speciale lessen. Je kunt bijv. met  (een deel) van je klas komen gamesporten en een sportles hier houden.

Maar ook organiseren wij sport en spel of fitness voor speciale groepen, het is gebleken dat het gamesporten ook erg geschikt is voor kinderen / jongeren met sociaal motorische problematiek (aan autisme verwant). Ook kunnen kinderen met beperkingen (verstandelijk en fysiek) goed in ons fitness centrum terecht.