Meer informatie 

Als je in korte tijd je conditie wil verbeteren, bijvoorbeeld om een beter resultaat op de coopertest te halen hebben wij een programma ontwikkeld waarmee je in 12 weken je conditie verbeterd.
kinderfysiotherapie - sport en game De sporttijden voor de groepen zijn:
Maandag:
16.00 uur - 16.45 uur
Woensdag:
14.15 uur - 15,00 uur
Woensdag:
15.30 uur - 16.15 uur
Bij voldoende aanmeldingen worden de tijden uitgebreid.

Voor individuele begeleiding worden de afspraken in overleg gemaakt.

Fitnesscentrum Equator
fitness voor kinderen van 12 tot 18 jaar

kinderfysiotherapie - sport en game Kinderfysiotherapeutisch Centrum Nieuwegein beschikt over een eigen sport en beweeg centrum voor jongeren, Equator.
Hier geven wij groepslessen fitness/sport en spel. Ook is individuele begeleiding mogelijk. Iedereen kan sporten op zijn/haar eigen niveau onder begeleiding van een fysiotherapeut/sportinstructeur.

Voor de groepslessen Fitness/Sport en Spel maken we gebruik van uitdagende materialen, die we gebruiken in de circuittraining en de spellen. Uniek is dat de fitnessapparaten gekoppeld zijn aan computers(spelletjes), bijvoorbeeld onze gamefiets. Ongemerkt wordt er gewerkt aan o.a. kracht, conditie, balvaardigheid en evenwicht.

Voor iedereen die wil sporten met een gevarieerd aanbod in bewegen. Wij bieden sport op maat als er oorzaken zijn waardoor je niet genoeg aan bewegen/sporten toekomt.
Die oorzakenkunnen o.a. zijn:

  • Klachten van enkels, knieën of andere gewrichten.
  • Een achterstand in de motorische ontwikkeling,
  • Geen goede houding
  • Onvoldoende conditie.
  • Overgewicht.

We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren met o.a. ADHD, PDD/NOS en andere gedragsproblemen.

Waar?
De lessen vinden plaats in het Kinderfysiotherapeutisch Centrum Nieuwegein, Dasseweide 1( in de school de Evenaar ).

kinderfysiotherapie - sport en game De kosten:
Een 10x sporten kaart kost € 60.

Een abonnement om het hele schooljaar 1x per week te sporten kost € 195 . Dit kan in twee termijnen betaald worden: € 100 bij aanvang in september en € 95 per 1 februari.

Wanneer je tijdens het schooljaar instapt, maar wel een abonnement wil, dan berekenen we een percentage van de € 195,- in verhouding met de tijd tot eind van het schooljaar.